Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αυτος..

Οταν ζεις με εναν ανθρωπο καταθλιπτικο δεν αργει να σε παρει και εσενα κατω. Μια μερα δεν μπορεις να σηκωθεις απο το κρεβατι και περνας την μερα σου εκει. Μου ετυχε. δεν μου αρεσε.

Ο καταθληπτικος σου ερωτας παιρνει ολη σου την ενεργεια. Τι μπορω να πω για να μην χαλαστει, χρειαζεται χαδια καθε μερα και χρειαζεται την συμπαρασταση σου. Με αποτελεσμα εσυ να μην μπορεις ποτε να εισαι χαλια γιατι πρεπει το αλλο σου μισο να μπορει να βασιστει πανω σου καθε μερα ολη μερα.

Με χαλαει και προσπαθω να τον βοηθησω να γινει καλα. Αλλα γινεσαι ποτε καλα? Παυεις ποτε να εισαι καταθληπτικος? Και θα μπορεσω εγω για το υπολοιπο της ζωης μου να ξυπναω διπλα σε καποιον που δεν μπορει να σηκωθει απο το κρεβατι του?

''Αν τον αγαπας θα μεινεις και θα πεις και ενα τραγουδι'' μου λεει η συνειδηση μου και τα βλεμματα των κολλητων του. Η δικοι μου τι να πουνδε που δεν τους λεω τιποτα γιατι αν τους πω κατι θα με κουβαλησουν αρων αρων πισω στο παλιο μου διαμερισμα, θα με κλειδωσουν και θα πεταξουν το κλειδι. Αλλα αν ακουσω εμενα, τον εαυτο μου, την Καρολινα δεν θα μπορεσω να ακουσω τιποτα.. Γιατι απλα δεν μπορω να παρω μια αποφαση. Για τον αγαπαω και αγαπαω και εμενα.. αλλα αγαπαω εκεινον λιγο παραπανω..

3 σχόλια:

Monos,Ksenos,Fititis είπε...

απο την μια ειναι για γελια απο την αλλη για κλαμματα.παρε τα αεροπλανα και ελα...

aizen999 είπε...

καλε μια χαρα αλλαζει ο καταθλιπτικος!
πρεωτα πρωτα,πρεπει να παει σε ενα καλο ψυχιατρο αν τα συμπτωματα του ειναι τοσο σοβαρα που επηρρεαζουν τη καθημερινη λειτουργικοτητα του.

επιπλεον,θελει κι ενα καλο ψυχοθεραπευτη,
κατα προτιμηση γνωσιακης-συμπεριφορικης προσεγγισης,ωστε να μαθει να σκεπτεται πιο θετικα!

γριπη παντως δεν εχει-δε περναει ξαπλα στο κρεβατι η καταθλιψη!

Monos,Ksenos,Fititis είπε...

aizen, δεν ειναι τοσο ευκκολο ξερεις να καταλαβεις οτι έχεις καταθληψη και να το αποδεχτείς, τα πέρασα και εγώ...