Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Πλησιαζουν τα χριστουγεννα..

Την Κυριακη γιορταζουμε στην Σουηδια την πρωτη απο τις τεσσερις κυριακες πριν τα χριστουγεννα, 1:a advent .. Η τεταρτη Κυριακη ειναι η τελευταια κυριακη πριν τα χριστουγεννα, 4:e advent. Και μετραμε μεχρι τις 25 Δεκεμβριου. . .

21 Δεκεμβριου ειναι η μικροτερη μερα του χρονου. Μια μερα μετα το 4:e advent. Coinsidence? Παγανιστηκες 8ρησκειες γιορταζαν αυτην την ημερα.. 4 μερες νωριτερα απο την γεννηση του Χριστου την οποια ημερομηνια γνωριζουμε χαρη στα ευαγγελια. Coinsidence?

Προσωπικα τα χριστουγεννα για μενα σημαινουν χιονι, φαγητο και χρονο με προσωπα που αγαπας. Δεν εχει να κανει με καμια θρησκεια. Εχει να κανει με το πως μεγαλωσα. Φυσικα και θα αγορασω δωρα. Μικρα και προσωπικα που δεν θα μου τρυπισουν την τσεπη.

Και θα περασω τα χριστουγεννα με την μαμα και τους παππουδες μετα απο μια μερα δουλειας. Και μαλλον χωρις χιονια.. γιατι ο ανθρωπος το ζωον κατεστρεψε την φυση και εδω πια δεν χιονιζει....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti ginete telika me to malli?

Linis είπε...

Τωρα το μαλλι μακρυνε και θελει παλι κουρεμα... ακομη πιο κοντο.. θα ανεβαζω φφωτο για να δεις..

Ανώνυμος είπε...

oso pio konta...toso pio kala! ego leo kopsta ston ponto...oso pio konto ginete me to psalidi i kai akoma kai me ti mixani vourtsaki!