Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Λογια και σκεψεις..

Η μεση ποναει. Τα ματια κλεινουν. Το στομα στεγνο. Ο νους τρεχει. Γελιο ακουγεται. Στο τελος αποχωρει. Μονη μετο διαδυκτιο και αδεια ποτηρια.

Αξιολογηση εγινε. Η εμπιστοσυνη χαθηκε. Τι εγινε λαθος? Τι δεν ειπωθηκε? Τι κρατησα γι τον εαυτο μου? Τι δεν ηταν ξεκαθαρο? Σκεψεις βαζονται σε ταξη και τα αισθηματα παιρνουν το πανω χερι. Κνεις δεν ειπε οτι η ζωη ειναι ευκολη. Κανεις δεν ειπε οτι ειναι δικαιη. Ειναι ωρα να αλλαξω μερια, να αλλαξω πορεια. Καποιες φορες εινι καλυτερα να πεις "Γεια σας και ευχαριστω". Να γυρισεις την πλατη σου και να ευχηθεις καλη τυχη.

Στο βαθος βρισκεται η καρδια. Μερικες φορες βγαινει στην επιφανεια για να κρυφτει μετα ξανα. Σε μια γωνια βρισκεται εδω κι κααιρο ενα ονειρο θρυψαλα. Ποιος θα μαζεψει τα κομματια? Ποιος θα καθαρισει? Η θα ειναι για παντα μια αναμνηση?

Το φως εχει διαφορετικα χρωματα. Μερικες φορες φωτιζει ομορφα και καποιες αλλες χρωμα δεν υπαρχει. Ενα γκριζο τοπιο οπως η πολη στην οποια ζω. Η μουσικη που ακουγετι δεν εχει συγκεκριμενο χτυπο η τυπο απλα παιζει. Χωρις να ταιριαζει με τον γυρο κοσμο. Χαος επικρατει στον κοσμο, χαος στην χωρα, χαος στην πολη, χαος στο σπιτι.. Χαος επικρατει μεσα μου. Απο το χαος δημιουργειται ταξη. Συντομα θα την βρω την ακρη.. Αλλα μια αλλη μερα..

Δεν υπάρχουν σχόλια: