Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Τι εχει σημασια?

Αυτος: Η πιο μεγαλη σου λυπη?

Εγω: Τι με ρωτησες τωρα? Δεν ηταν λιγες. Πρεπει να ηταν τον Ιανουαριο.. Ημουν τοσο χαλια που αρρωστησα. Μαλλον γραψε λαθος. Ημουν λυπημενη το φθινοπωρο και μεχρι πριν απο λιγες βδομαδες. Και το διαστημ μεταξυ 16-18 ηταν μια μεγλη μελαγχολια που λιγοι την ειδανε. Εσυ?

Αυτος: Οταν χωρισα με την κοπελα μου. Ημασταν μαζι δυο χρονια και οταν χωρισαμε καττερευσαν ολα. Ημουν χαλασμενος για 2-3 μηνες κι μετα μου πηρε κανα εξαμηνο να ξαναμπω στο παιχνιδι.

Ειμαστε διαφορετικοι. Οι σχεσεις διαφερουν μεταξυ τους.Και εμεις μαζι με αυτες. συναισθηματα δεν ειναι παντα το ιδιο. Ετσι κι το πως αντιμετωπιζουμε εναν χωρισμο. Γιατι ο καθε χωρισμος ειναι διαφορετικος.

Ολοι ομως σε σημαδευουν. Με τον εναν η τον αλλον τροπο. Ολοι θελουν χρονο και ο χρονος δεν εχει να κανει με το ποσο καιρο ησασταν μαζι η ποσο πολυ αγαπουσες αυτο το προσωπο. Ενας ερωτας μπορει να χρειαστει περισσοτερο χρονο απο μι σχεση που κρατησε 5 χρονια. Αλλα δεν εχει σημασια ποσο χρονο χρειαστηκες για να ξεπερασεις ενα χωρισμο. Σημασια εχει οτι ξεπερασες κατι που ποναει και πως εμαθες κατι απο τον πονο. Οτι εμαθες κτι απο την σχεση που ειχες. Κατι για τον εαυτο σου και κατι απο το τι θελεις πο την ζωη σου και τι σου λειπει.

Σημασια εχει να μπορεσεις να γινεις ολοκληρος παλι, να σταθεις στα ποδια σου και να πας μπροστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: