Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Τι χρειαζομαι και τι θελω..

Δεν χρειαζομαι πολλα. Δεν χρεαιζομαι λιγα. Χρειαζομαι αυτα που θελω. Χρειαζομαι να ακουσω το οχι και να ακουσω το ναι. Χρειαζομαι τον αερα. Χρειαζομαι τον ηλιο. Χρειαζομαι το νερο. Χρειαζομαι τον καφε. Χρειαζομαι την μουσικη. Χρειαζομαι τους φιλους μου τους αγαπημενους. Χρειαζομαι τους παππουδες μου και την οικογενεια μου. Χρεαιζομαι την μητερα μου και το αγγιγμα της. Χρειαζομαι την φωνη του πατερα μου και το χαμογελο του αδερφου μου. Χρειαζομαι τα ξαδερφια μου γιατι μου θυμιζουν τον αχρηστο τον πατερα τους και την θεια μου για να μου θυμιζει ολα οσα μπορω να αλλαξω. Χρειαζομαι αλλα τοσα.
Δεν χρειαζομαι εσενα. Δεν χρειαζομαι την ενεργεια σου. Δεν χρειαζομαι το αγγιγμα σου. Δεν χρειαζομαι την αγαπη σου ουτε και τα προβληματα σου. Δεν χρειαζομαι τον εγωισμο σου ουτε να σου μαθω να υποχωρεις. Δεν χρειαζομαι να μου μιλας για την χωρα μου λες και δεν την ξερω. Δεν χρεααζομαι μαθηματα συμπεριφορας. Δεν χρειαζομαι το βλεμμα σου το περιεργο ουτε να μου λες οτι δεν με νοιωθεις. Δεν χρειαζομαι να με απορριπτεις. Δεν χρειαζομαι να με κανεις να χαμογελαω και να περναω καλα.
Δεν σε χρειαζομαι. Μπορω να ζησω χωρις εσενα. Δεν σε χρειαζομαι. Μπορω να υπαρχω χωρις εσενα. Θα ειναι καλα. Θα περπαταω και θα χαμογελαω. Θα σε εχω μεσα μου. Δεν σε χρειαζομαι για να καταφερω να βγαλω την μερα μου.

Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν σε θελω διπλα μου. Οτι δεν θελω να ξυπνας διπλα σου η να πινω καφε μαζι σου το πρωι πριν την δουλεια. Σε θελω οσο τιποτα αλλο και σε θελω για παντα. Αλλα γνωριζω επισης οτι σε αγαπαω παρα πολυ για να σε βλεπω να καταστρεφεσαι..

3 σχόλια:

Ιδιοσυχνότητα είπε...

Μη μου λες τι θέλεις, ούτε τι χρειάζεσαι, πες μου μόνο τι έκανες, τι αποφάσεις πήρες κι εγώ θα καταλάβω τι ήθελες και τι πραγματικά χρειαζόσουν, οι πράξεις μας μαρτυράνε αυτά που χρειαζόμαστε, η φωνή μας μαρτυράει τα θέλω μας.

Linis είπε...

Θα σου λεω τι κανω και εσυ θα καταλαβαινεις. Θα σου λεω ομως και τι θελω για να υπαρχει μια ισορροπια =)

Ιδιοσυχνότητα είπε...

To the eqilibrium!